Over ons
Trimsalon Zus & Zoo is opgezet door de twee zussen Bianca en Renate Verbiest en is gevestigd aan Hof van Voorne 25 in Bergen op Zoom.

Renate is degene waar u het meeste contact mee zult hebben. Zij is de trimster van de salon. Renate is haar hele leven al met dieren bezig geweest, maar bijna altijd in haar vrije tijd. In 2017 heeft ze besloten om de opleiding tot trimster te gaan volgen bij de Hondentrimopleiding van Jeanette Koster. Begin 2019 heeft ze het laatste onderdeel van de opleiding afgerond en mag ze zich officieel hondentrimster noemen.
In haar vrije tijd brengt Renate veel tijd door met haar man en kinderen en met het verzorgen en genieten van haar dieren. Ze heeft een parkiet, twee cavia's en twee honden Shanti en Tessa. Ook gaat Renate zoveel mogelijk naar haar paard Sjors. Een echte dierenvriend dus. U kunt uw hond, konijn of cavia dan ook met een gerust hart in haar capabele handen achter laten.


Bianca zult u niet zo vaak tegenkomen in de salon. Zij werkt meer achter de schermen en ontfermt zich over de boekhouding en administratie. In haar vrije tijd trekt ze er graag op uit met haar man. Ook Bianca heeft twee honden, Taff en Midget. Deze honden brengen ook regelmatig een bezoekje aan de trimsalon.